Bliža se konec leta in s tem čas inventur oziroma letnih popisov zaloge v skladiščih. S popisom se uskladijo knjižna stanja z dejanskim stanjem skladišča, saj so le-ta stanja podlaga za čim bolj realne in kakovostne računovodske informacije. V veliki meri, če podjetje nima integriranega WMS sistema , zaposleni preštevajo, seštevajo in prepisujejo informacije iz papirne oblike ali excela v informacijski sistem.

Inventura se lažje in hitreje izvede, če smo nanjo pripravljeni in razpolagamo s pravimi orodji. Tradicionalno metodo popisa inventure zamenjajte za Inventura@SmartBit. Inventura@SmartBit je aplikacija, ki jo namestimo na Android telefon ali tablico, ter nam omogoča točno in hitro inventuro. Aplikacija je vezana na ERP Pantheon.

Čas je, da zamenjate tradicionalno metodo popisa inventure

Zamenjava tradicionalne metode popisa inventure z Inventuro@SmartBit je zelo enostavna. Aplikacija Inventura@SmartBit se lahko namesti na vsak Android telefon ali tablico. V Pantheonu kreiramo dokument 9A0 in prenesemo pozicijo zaloge v aplikacijo. Izvajalci inventure artikle popišejo ter vnesejo podatke v toku popisa. Po končanem popisu stanje zaloge prenesemo v Pantheon, kjer dokončno preverimo stanje, artikle združimo, po potrebi popravimo ter zaključimo inventuro.

Točnost in hitrejši čas popisa podatkov

Kadar proces vsebuje veliko ročnega dela, se poveča tudi število napak. Z menjavo tradicionalne metode popisa inventure za aplikacijo Inventuro@SmartBit, se izognemo papirnemu evidentiranju, ročnem seštevanju in prepisovanju v Panhteon, kjer lahko pri veliki količini v skladišču hitro pride do netočnih podatkov.

Inventura v realnem času

Za inventuro@SmartBit ne potrebujemo internetne povezave, saj lahko popis izvajamo neodvisno do dostopnosti omrežja. Podatke naknadno zapišemo v 9A0 Inventura v Pantheon, ko dostopate do omrežja.

Majhen strošek investicije

Aplikacija deluje v oblaku. Enkraten strošek plačila znaša 800€, na letnem nivoju je potrebno dodati še 49€ na uporabniško enoto. V ceno so vključene vse nadgradnje in posodobitve v skladu s produktom Pantheon, posodobitve v skladu z zakonodajo in tehnične posodobitve.

Rešitev je povezana izključno z ERP Pantheon © podjetja Datalab. d.d. Za delovanje INVENUTRE@SmartBit je potrebno imeti osnovno licenco Pantheona LX, LT, SE, ME, MF ter eno konektor licenco.

Za več informacij o Inventuri@SmartBit nam pišite na sales@app-smartbit.com ali nas pokličite na 041 780 939.

Nazaj na novice
Prijava na e-novice

Prijavi se na e-novice in ostani v stiku.

    Dovoljujem, da me obveščate o ponudbah glede SmartBit rešitev.

    S klikom na gumb “Pošlji” dovoljujem, da SmartBit d.o.o. moje osebne podatke do preklica hranita in obdelujeta za namene, podrobno opisane tukaj, ki vključujejo spremljanje mojih aktivnosti na spletni strani ter mojih zanimanj z namenom oblikovanja personaliziranih vsebin in ponudb.