Piškotki so namenjeni boljšemu delovanju spletne strani, saj zagotavljajo uporabniku boljše ter prijaznejše spletne storitve. S pomočjo shranjevanja piškotkov si spletno mesto zapomni posameznikove želje in izkušnje ter uporabniku ponudi najboljšo storitev. Nam pa pomaga pri izboljšanju prikaza vsebin, ustreznosti oglasov ter izboljšavo spletne strani. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom uporabnika, ki lahko piškotke po želji sprejme, omeji ali onemogoči. Piškotki pa seveda niso škodljivi. 

Piškotki pomagajo pri shranjevanju podatkov ter zbiranju statistike o obiskanosti spletnega mesta, o navadah spletnega uporabnika in drugo. Poznamo več različnih skupin piškotkov, eni so nujno potrebni za delovanje spletne strani, z drugimi pa analiziramo promet na spletni strani ter izboljšamo uporabniško izkušnjo. Zadnji piškotki pa zbirajo podatke od storitev Facebooka, Twitterja, Google idr. 

Spodaj so zapisani piškotki spletnega mesta www.app-smartbit.si:

PiškotekTrajanjeOpis
_gidDo konca sejeStatistika ogledov spletne strani

Prijava na e-novice

Prijavi se na e-novice in ostani v stiku.

    Dovoljujem, da me obveščate o ponudbah glede SmartBit rešitev.

    S klikom na gumb “Pošlji” dovoljujem, da SmartBit d.o.o. moje osebne podatke do preklica hranita in obdelujeta za namene, podrobno opisane tukaj, ki vključujejo spremljanje mojih aktivnosti na spletni strani ter mojih zanimanj z namenom oblikovanja personaliziranih vsebin in ponudb.