SmartBit ekipa

Pomagamo poenostavljati delo in povečamo učinkovitost poslovanja. 

Ekipo SmartBit sestavljamo strokovnjaki iz proizvodnje, prodaje in računovodstva ter razvojno-programerska ekipa. Pokrivamo področja poslovnih, mobilnih in spletnih rešitev ter poslovne analitike. Skupaj z ekipo iščemo nove izzive in razvijamo aplikacije, ki podjetjem omogočajo boljšo organizacijo in učinkovitost na področjih prodaje, proizvodnje in analitike pri uporabi Pantheon programa.

Fokusiramo se na razširitve za podporo učinkovitejšega delovanja podjetja (organiziranost prodaje, proizvodnje, logistika podjetja; prodajni procesi; planiranje in vodenje proizvodnje). Zaradi dolgoročnih izkušenj na področju Pantheona poznamo zahteve strank in njihove izzive, zato je naša vizija zagotoviti optimalno rešitev, da strankam omogočimo uresničitev njihovih potencialov.

SmartBit d.o.o.

Smo razvojni partner Datalaba d.d. in delamo dodelave za informacijski program Pantheon. Prisotni smo v trgovskih in proizvodnih podjetjih po Sloveniji, na Hrvaškem ter Bosni in Hercegovini. Uspešno smo uvedli naše dodelave kot so CRM, WMS, MNF, MES, ANL, PLN ter ostale razširitve za podporo učinkovitejšega delovanja podjetja.  Naša vizija je, da produkti nimajo meja ter da pomagamo čim več podjetijem, ki uporabljajo informacijski program Pantheon pri poenostavljanju dela  in večji učinkovitosti poslovanja.

Spoznajte nas

Prijava na e-novice

Prijavi se na e-novice in ostani v stiku.

    Dovoljujem, da me obveščate o ponudbah glede SmartBit rešitev.

    S klikom na gumb “Pošlji” dovoljujem, da SmartBit d.o.o. moje osebne podatke do preklica hranita in obdelujeta za namene, podrobno opisane tukaj, ki vključujejo spremljanje mojih aktivnosti na spletni strani ter mojih zanimanj z namenom oblikovanja personaliziranih vsebin in ponudb.