S skrajšanjem nivo pretoka informacij, približevanjem delovnih naloga od kupca do delavca, smo dosegli zelo hiter odziv proizvodnje in nadaljnje zmanjšanje že majhnih zalog, z optimalnimi spremembami orodja, pri čemer smo pozorni na učinkovitost resursov. Za dinamično uvajanje poslovnega sistema smo potrebovali izkušenega svetovalca, pripravljenega izpopolniti najmanjše podrobnosti, vse v smislu izboljšanja upravljanja procesov in poslovanja.
Danes smo dosegli, da so informacije o rezultatih na voljo v živo, zato se tisti izvajalci, ki so prej ročno obdelovali podatke, zdaj osredotočajo na načrtovanje in vodenje izboljšav, a uprava prek pregledov @SmartBit rešitev, ki je vidna na mobilnih telefonih, lahko optimizira denarne tokove in išče način, kako lahko naše stranke izkoristijo konkurenčnejše poslovanje, s čimer Fornix dosega še boljši tržni položaj.

Prijava na e-novice

Prijavi se na e-novice in ostani v stiku.

    Dovoljujem, da me obveščate o ponudbah glede SmartBit rešitev.

    S klikom na gumb “Pošlji” dovoljujem, da SmartBit d.o.o. moje osebne podatke do preklica hranita in obdelujeta za namene, podrobno opisane tukaj, ki vključujejo spremljanje mojih aktivnosti na spletni strani ter mojih zanimanj z namenom oblikovanja personaliziranih vsebin in ponudb.