SMARTBIT CRM AKCIJA

CRM je postala najbolj rastoča rešitev (software) v gospodarskem okolju. Statistike mu napovedujejo hitro rast, saj vse številke kažejo v prid prednostim CRM in njegovemu »Customer Relationship Management«. Ena izmed ključev hitre rasti je ravno dostopnost CRM sistema. Podjetja želijo podatke v realnem času – na telefonu, tablici ali računalniku kjerkoli in kadarkoli.

Med vsemi CRM sistemi na trgu, morate seveda izbrati pravega za svoje podjetje ter tistega, ki zagotavlja sinhronizacijo z vašim ERP sistemom. CRM@SmartBit je edini, ki je popolnoma integriran z ERP Pantheon ter ter samodejno poskrbi za zapis podatkov, da le-te vidite v takoj.

Z mesecem junijem začnemo z CRM@SmartBIT AKCIJO20% POPUST NA CRM, ki velja do KONCA LETA!

Plačujte CRM@SmartBit* po 20% zmanjšani ceni kar POL LETA!  Več o CRM@SmartBit prednosti in cenah na naši app-smartbit.com strani.

Za več informacij o ponudbi ali o več funkcionalnosti CRM@SmartBit smo na voljo preko maila (sales@app-smartbit.com) ali na 041 780 939.

* Popust velja na pakete CRM@Servise, CRM@Sales in CRM@Max. Popust velja za CRM@SmartBit pakete sklenjene v mesecu juniju 2021 ter velja do 31.decembra 2021. Po tem datumu se cena paketa CRM@SmartBit po aktualnem ceniku.

Nudimo tudi BREZPLAČNI 30 minutni posvet preko ZOOM povezave, kjer vam svetujejo naši izkušeni svetovalci.

Nazaj na novice
Prijava na e-novice

Prijavi se na e-novice in ostani v stiku.

    Dovoljujem, da me obveščate o ponudbah glede SmartBit rešitev.

    S klikom na gumb “Pošlji” dovoljujem, da SmartBit d.o.o. moje osebne podatke do preklica hranita in obdelujeta za namene, podrobno opisane tukaj, ki vključujejo spremljanje mojih aktivnosti na spletni strani ter mojih zanimanj z namenom oblikovanja personaliziranih vsebin in ponudb.