Smartbit rešitve nepovratna sredstva, kompetence in strategije

Naše podjetje SmartBit d.o.o. je vpisano v katalog strokovnjakov in usposabljanj DIH Slovenija, kar pomeni, da smo lahko zunanji izvajalec projektov za podjetja, ki se prijavijo na javne pozive za nepovratna sredstva v okviru Slovenskega podjetniškega sklada.

Izkoristite nepovratna sredstva za dvig digitalnih kompetenc in za pripravo digitalne strategije - Slovenski podjetniški sklad.

Priprava digitalne strategije

Poziv je namenjen mikro, malim in srednje velikim podjetjem s sedežem v Sloveniji. Namen vavčerja je spodbuditi podjetja k pripravi digitalne strategije z namenom digitalne transformacije podjetij, s čimer se bo povečala njihova konkurenčnost, dodana vrednost oziroma povečali prihodki od prodaje.

Upravičeni stroški: višina sofinanciranja je od 1.000,00 EUR do največ 9.999,00 EUR (do 60% upravičenih stroškov).

Dvig digitalnih kompetenc

Poziv je namenjen mikro, malim in srednje velikim podjetjem s sedežem v Sloveniji. Namen in cilj poziva je spodbuditi podjetja k zagotovitvi ustreznih znanj zaposlenih in vodstvenega kadra za ključna področja digitalizacije.

Upravičeni stroški: višina sofinanciranja je najmanj 600,00 EUR do največ 9.999,00 EUR (do 60% upravičenih stroškov). V izobraževanje mora biti vključenih 20% zaposlenih v podjetju (1 udeleženec = 600,00 EUR sredstev).

Kako se prijavite?

Vsa razpisno dokumentacijo je objavil Slovenski podjetniški sklad na:

Za pomoč in pri olajšanju odločitve, vas vabimo, da nas kontaktirate. Pokličite nas, izpolnite kontaktni obrazec ali nam pišite na  info@app-smartbit.com in z veseljem vam bomo priskočili na pomoč.

Predstavitev SmartBit rešitev in ekipe
Nazaj na novice
Prijava na e-novice

Prijavi se na e-novice in ostani v stiku.

    Dovoljujem, da me obveščate o ponudbah glede SmartBit rešitev.

    S klikom na gumb “Pošlji” dovoljujem, da SmartBit d.o.o. moje osebne podatke do preklica hranita in obdelujeta za namene, podrobno opisane tukaj, ki vključujejo spremljanje mojih aktivnosti na spletni strani ter mojih zanimanj z namenom oblikovanja personaliziranih vsebin in ponudb.